Dekarbonizacija motora

Prodaja

„Hydrogen Technologies“ d.o.o. iz Beograda je prva kompanija u Evropi (druga u svetu) započela razvijanje mašine za, kako smo tada nazvali i sam proces, DEKARBONIZACIJU MOTORA. Paralelno sa razvojem mašine koja će zadovoljiti sve bezbednosne i kvalitativne standarde propisane u EU za ovu i slične tehnologije, nakon višemesečnih testova uspešnosti procesa i kalibracije odnosa količine gasa/vremena trajanja procesa/radne zapremine motora za maksimalne rezultate, Avgusta 2013. godine smo startovali i sa komercijalnom primenom na putničkim i lakim teretnim vozilima. Višegodišnje ulaganje u razvoj i primenu, kao i znanje i iskustvo našeg tima, otvorilo nam je vrata ka tržištima EU i Azije, te smo na ta tržišta za poslednje tri godine izvezli preko 50 jedinica. To su bili čvrsti preduslovi koji su nam obezbedili izuzetno dobru poziciju na tržištu Evropske Unije, koje je prepoznalo izuzetan kvalitet naše tehnologije u moru ponuda „mašina“ koje se pojavljuju u poslednje 2-3 godine. Činjenica da danas dobijamo zahteve za saradnju od kompanija i pojedinaca koji već imaju iskustvo sa takvim „mašinama“, govori o bitnosti da se kupcima mašina (pružaocima usluga) obezbedi sigurnost i kvalitet tehnologije, visok nivo podrške, znanje i iskustvo,…sve ono što je, garancija dobrog i dugoročnog poslovanja. Dokazali smo da naš tim to može i zna, te smo samo na taj način uspeli da osvojimo lidersku poziciju na Evropskom tržištu (NE po broju prodatih jedinica), i taj profesionalni i partnerski odnos (za nas su kupci – dugogodišnji partneri) želimo da prenesemo i na tržište zemalja Zapadnog Balkana.

CE marking label, European Conformity certification mark.

Otvoren i transparentan pristup prema potencijalnim partnerima gajimo od samog početka poslovanja, što je neobičajeno, ali smo se vodili činjenicom da informacije ovako kompleksne tehnologije moraju bit potpuno dostupne, jer je u pitanju proizvodnja i manipulacija sa tzv. „praskavim“ gasom, koji je veoma nestabilan i lako zapaljiv (više o gasu na ovom linku). Za opremu i mašine, koje proizvode H2/O2 gas (mix vodonika i kiseonika) ili proizvode i skladište samo H2 (vodonik) čistoće 98-99,9999%, važe veoma stroga pravila i standardi. To posebno važi za opremu koja se koristi u komercijalnim objektima gde postoji mogućnost ugrožavanja bezbednosti – povređivanja ljudi ili nastajanju materijalne štete, a to su upravo objekti gde su oprema/mašine ovog tipa najčešće instalirane: servisne radionice, tehnički pregledi, mobilna servisna vozila, itd. Za nas je BEZBEDNOST na prvom mestu, a to dokazuje i CE oznaka i sertifikat koji HCC-5000 mašina poseduje (US/Canada – FCC u pripremi), kao niti jedan incident.

NAPOMENA: Trenutno je u ponudi model HCC-5000 za sve motore radne zapremine do 6000ccm, a u pripremi su još dva nova modela: HCC-3000 za motore do 3000ccm i HCC-10000 za motore do 15000ccm. Tek kada se završi procedura dobijanja CE oznake, ova dva nova modela će biti u prodaji, što očekujemo do kraja Septembra 2021. godine.

Iz gore navedenih razloga, naša tehnička specifikacija, izgleda ovako:

Tehnicka-specifikacija-HCC-5000-2

Za zvaničnu ponudu ili više informacija, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

USLOVI PRODAJE:

Naziv: Mašina za dekarbonizaciju SUS motora

Model: HCC-5000 PRO.V

Prodajna cena: 13.000,00 EUR bez PDV-a, na paritetu ExWorks, Beograd, Srbija.

Isporuka: ODMAH nakon uplate celokupnog iznosa za mašine sa lagera ili DO 30 DANA nakon potvrde porudžbine i uplate Avansa, za nove količine.

Način plaćanja: 100% za mašine sa lagera ili 50% avans i 50% pre isporuke za mašine iz planirane proizvodnje.

Uslovi plaćanja za kupce iz R.Srbije: Plaćanje se vrši u RSD, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Uslovi plaćanja za kupce van R.Srbije: Plaćanje se vrši u EUR, na devizni račun otvorenim u poslovnoj Banci kompanije.

Dokumentacija koja prati isporuku: Račun, Uputstvo za upotrebu i osnovno održavanje, Garantni list, CE sertifikat (obavezan dokument za uvoz i stavljanje u promet i rad mašine u zemljama članicama EU i svim ostalim zemljama van EU koje zahtevaju ovaj dokument).

Poreklo robe: Mašina HCC-5000 je proizvedena u Srbiji i poseduje potvrdu o poreklu. Carinska taksa u zemljama EU, CEFTA i mnogim drugim zemljama sa kojima R. Srbija ima Sporazum o carinskim olakšicama, se NE PLAĆA (0%).

Obuka i puštanje u rad: Svakom kupcu obezbeđujemo jednodnevnu obuku rukovanja, osnovnog održavanja i inicijalnog puštanja u rad mašine, za jedno lice. Obuka se obavlja u prostorijama kompanije „Hydrogen Technologies“ d.o.o. u Beogradu i nakon završene obuke dobija potvrdu/sertifikat o završenoj obuci. Za obuke više lica ili obukama i puštanju u rad mašine na izdvojenim lokacijama i/ili na lokaciji kupca, kupac snosi troškove po vežećem cenovniku kompanije „Hydrogen Technologies“.

Sve o ponudama za posebne SERVISNE PAKETE možete saznati ovde, a osnovne uslove FRANŠIZNOG UGOVORA pogledajte ovde.

Za zvaničnu ponudu ili više informacija, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.