Dekarbonizacija motora

O nama

„Hydrogen Technologies“ d.o.o. je kompanija koja se bavi istraživanjem i razvojem tehnologije za proizvodnju, transport i skladištenje vodonika (H2). Kompaniju su osnovali stručnjaci koji se ovim poslom bave više od jedne decenije. Njihov glavni cilj je da doprinese zelenijoj i održivijoj energetskoj budućnosti.

Jedna smo od retkih firmi u Evropi koja je 2009. godine započela proizvodnju i ugradnju Vodonik Generator-a za motore sa unutrašnjim sagorevanjem (SUS). Prvi u Evropi (od 2013. godine) smo počeli da koristimo miks gasova Oxy-Hydrogen (Vodonik i Kiseonik – H2/O2) za „dekarbonizaciju“ dizel i benzinskih motora. Obe tehnologije se zasnivaju na proizvodnji vodonika i kiseonika elektrohemijskim procesom poznatim kao elektroliza vode. Naša kompanija je primila brojne nagrade u ovoj oblasti u poslednjih 10 godina.

„Centar za dekarbonizaciju“ (DC) je ogranak (brend) pod „Hydrogen Technologies“ d.o.o.. „DC“ se bavi prodajom, distribucijom i franšizovanjem visokokvalitetnih mašina sa CE oznakom za dekarbonizaciju SUS motora (benzin i dizel), kao i pružanjem same usluge. Brend „DC“ raste globalno i aktivno širi svoju servisno-franšiznu mrežu širom sveta. Naše mašine za dekarbonizaciju već su prisutne u mnogim zemljama kao što su Nemačka, Velika Britanija, Danska, Hong Kong, Češka, Slovačka, Mađarska, kao i u regionu zapadnog Balkana.