Dekarbonizacija motora

Kakvu saradnju nudimo

  • Ekskluzivna teritorija


Pazimo da dve kompanije ne rade u istom regionu kao naši primaoci franšize. Sve naše korisnike franšize smatramo članovima našeg tima i radimo na zaštiti interesa svake kompanije. To znači da možete uživati u ekskluzivnoj kontroli nad dodeljenom površinom bez suočavanja sa konkurencijom drugih korisnika franšize.

  • Lako za učenje i rukovanje


Našu tehnologiju i procese „dekarbonizacije“ motora je lako naučiti i rukovati. To znači da možete brže proširiti poslovanje zapošljavanjem i obukom novih zaposlenih. Ljudi svih nivoa veština mogu lako da izvrše uslugu. Čekamo da se ukrcate i otvorite više vrata za svoje poslovanje.

  • Potencijal visoke zarade

DC – Decarbonization Center (Centar za dekarbonizaciju motora), koji pokreće „Hydrogen Technologies“, može biti vrlo isplativa investicija od samog početka. Uz velike marže profita i višestruke tokove prihoda možete da ostvarite neograničenu zaradu na svojoj teritoriji. Naš sistem je jednostavan za skaliranje i jednostavan za upravljanje. Ako se udružite sa nama, možete započeti zaradu od samog početka, jer naša usluga ima malo ili nimalo konkurencije na tržištu.

  • Puna tehnička podrška

Kao i svi veći proizvođači, i mi pružamo punu garanciju na sve naše mašine. Ako imate bilo kakvih pitanja i/ili problema, pomoći ćemo vam da ih što pre rešite. Tokom trajanja ugovora održavamo vaše mašine, a na raspolaganju nam je i skladište rezervnih delova, jer kao proizvođači ove tehnologije, imamo brz i otvoren pristup istom. Mašine ne smeju da ne rade.

  • Mogućnost „nasleđivanja“ franšize

Investicija čija vrednost neprestano raste! Novina u franšiznom poslu, koja nas razlikuje od ostalih koncepata franšize, jeste dodeljivanje franšizne jedinice. U slučaju da primalac franšize nije zadovoljan prihodom, načinom poslovanja ili iz bilo kog razloga želi da napusti posao, DC tim će pružiti svu potrebnu pomoć za prenos ove franšizne jedinice drugom primaocu uz naknadu. Otvaramo mogućnost svim primaocima franšize da na ovaj način nadoknade početno ulaganje ili čak zaradu od prodaje svog poslovanja. Zarada se ogleda u rastu cene franšizne jedinice, čija vrednost raste prema vrednosti samog brenda.

Šta franšizni paket uključuje pogledajte ovde.